Boom okolo jedenástej série reality šou Farma už dávno utíchol, pričom najvýraznejšou osobnosťou relácie bol tentokrát Matej Jurkovič (41). Statného Bratislavčana, z ktorého mali strach aj najsilnejší súperi, však vylúčili zo šou tesne po fyzickom konflikte s Rastislavom Mojsejom (40).

Matej Jurkovič sa reality šou Farma postaral o historicky rekordnú sledovanosť, čím dosiahol to, čo si vopred stanovil. Na statku ho však väčšina vôbec nemusela a čakala len na deň, kedy opustí jeho brány.

Matej Jurkovič sa počas pôsobenia na Farme neštítil slovných vyjadrení, kedy dával východniarom najavo svoje očividné antipatie. Napriek tomu si práve v Košičanke Mirke Csorbovej (19) našiel spriaznenú dušu, s ktorou to následne ťahal dlhé týždne. Aj keď dvojica už v súkromí netvorí zamilovaný pár a vypnutím kamier pominuli aj hlboké city.

Herec pre dospelých zanechal na farme kus roboty, ale i nemalé množstvo negatívnych zážitkov. Mnohokrát sa totiž ku kolegom choval arogantne a bez rešpektu, čím dosiahol stav, že sa ho súperi báli. Matej však teraz všetky tieto tvrdenia vyvracia!

Článok pokračuje na ďalšej strane.