Kristi Dali (32) a zadaný Rado Dulin (38) tvoria na Farme nerozlučnú dvojku. Do svedomia im pred pár dňami vstúpila svokra Gizka Oňová a farmári sa krátko na to odhodlali k prvému otvorenému rozhovoru. Takto si Kika predstavuje budúcnosť s Radom!

Farmársky románik medzi modelkou Kristínou Dali a záchranárom Radovanom Dulinom naberá na obrátkach. Kým spočiatku sa zdalo, že si dvojica túži iba vynahradiť akýsi deficit fyzickej blízkosti, čím ďalej tým viac sa prejavujú úprimné a prekvapivo silné emócie. Keďže sa súťaž o astronomickú výhru blíži do záveru, nastal čas učiniť rázne rozhodnutia.

Kristi a Rado svoju náklonnosť na Farme nedokážu skrývať. Už niekoľko mesiacov tvoria na statku nerozlučnú dvojku, pričom majú za sebou aj viaceré horúce intímne chvíle. Problém, ktorý však musia vyriešiť, je práve Popradčanov 6-ročný vzťah so snúbenicou Ivanou.

Do svedomia obom nedávno vstúpila televízna svokra Gizka Oňová, ktorá Kike aj Radovi vyčistila žalúdok. Jej slová ale zrejme padli na úrodnú pôdu a farmári sa konečne odhodlali k prvému otvorenému rozhovoru o svojej spoločnej budúcnosti.

Článok pokračuje na ďalšej strane.