Na začiatku minulého týždňa si slovenská herečka Monika Potokárová († 27) vzala život. Bez známok života ju doma našiel manžel Robert Roth (47). Tragická správa všetkých šokovala, ale najväčší smútok v živote pochopiteľne zažíva jej mamička Anna.

Monika Potokárová, ktorá mala ešte celý život pred sebou, sa už na nás pozerá z neba. Okrem obrovského smútku a bolesti však po sebe zanechala aj množstvo otáznikov. To, prečo si mladá herečka vzala život, si nevie vysvetliť ani jej staršia sestra Erika.

Smrť Moniky Potokárovej († 27) otriasa Slovenskom už niekoľko dní. Všetci blízki aj fanúšikovia sa snažia pochopiť, čo sa odohrávalo v hlave mladej a úspešnej herečky.

Hovorí sa, že prežiť svoje vlastné dieťa je snáď to najhoršie, čo môže rodiča stretnúť. Ľudom, ktorým sa to stalo, sú touto udalosťou podpísaní na celý život. Najhorší týždeň vo svojom živote zažíva mamička herečky Moniky Potokárovej, ktorá v iba 27 rokoch spáchala samovraždu. Aké dôvody, ktoré na to mala, sú stále zahalené tajomstvom …

Článok pokračuje na ďalšej strane.