Vianoce sú skoro za dverami a ani kráľovská rodina nesmie zostať pozadu s vianočnou výzdobou. Kate Middleton (37), vojvodkyňa z Cambridge, sa pripojila k rodinnej akcii na vianočnej stromčekovej farme Peterlee Manor Farm v Buckinghamshire a vyberala s deťmi ten najkrajší vianočný stromček.

Snímky si okamžite získali pozornosť ľudí, pretože Kate na nich vyzerá ako úplne normálna žena a matka troch detí, ktorá vyberá pre svoje ratolesti vianočnú výzdobu. Niektorí sa sarkasticky pýtajú, či takto prirodzene bude niekedy na snímkach zachytená Meghan Markle (38).

Kate Middleton má v poslednej dobe poriadne naponáhlo. Okrem toho, že trávi čas so svojimi deťmi a venuje sa im, tak nedávno vyrazila po boku svojho manžela princa Williama na kráľovskú cestu do Pakistanu, čo bolo pre Britániu veľkou historickou udalosťou.

Vojvodkyňa Kate uctila v Pakistane pamiatku zosnulej princeznej Diany a zožala veľký úspech a ovácie. Teraz ale nastal čas venovať sa opäť rodinným záležitostiam a hlavne deťom vykúzliť nádherné Vianoce.

Kate, ktorá patrí medzi najobľúbenejšie členmi kráľovskej rodiny, bola zachytená na snímkach, ako spoločne s deťmi vyberá vianočný stromček.

Článok pokračuje na ďalšej strane.