Posledný večer sa na statku niesol pri spoločnej večeri pri stole aj za účasti moderátorky Evelyn a hospodára Martina Bagara. Verných fanúšikov tejto kontroverznej reality šou teraz zaujíma, či má televízia Markíza v pláne pustiť sa aj do 12. série. Evelyn s hospodárom Martinom už niečo naznačili.

Znie to priam neuveriteľne, no po troch mesiacoch urputného boja o priblíženie sa k vysnívanej finančnej výhre sa jedenásta séria markizáckej reality šou Farma dostala do definitívneho záveru. Piatkový večer prinesie nielen meno najväčšieho šťastlivca, ale aj niekoľko silne emotívnych okamihov.

Farmári sa proti sebe postavili vo finálovej stodole. Gabo, Rado a Romana si zmerali sily a aj za pomoci diváckych hlasov sa rozhodlo o tom, že absolútnym víťazom a novým majiteľom krásnej sumy 75-tisíc eur sa stal práve 23-ročný Košičan.

Gaba tesne po finále vyspovedal aj Martin Šmahel pre reláciu Farma X-tra, kde sa víťaz súboja poďakoval predovšetkým divákom a svojej rodine. Už teraz sa ale diváci pýtajú, čo bude po skončení 11. série a či sa ešte dočkajú aj natáčania tej 12.-tej.

Článok pokračuje na ďalšej strane.