Tesne pred finálovým večerom urobila Markíza rázny krok a vylúčeného Mateja Jurkoviča na živé vysielanie nepozvala. Mirka Csorbová ale bola súčasťou skupiny vypadnutých farmárov a pri otázke od Evelyn, ako pokračuje jej vzťah s Matejom, všetkých zarazila.

Matej Jurkovič po príchode na statok otvorene priznal, že mu učarovala Mirka Csorbová, ktorá v tom čase patrila do skupiny východniarov. Ich náklonnosť bola natoľko silná, že došlo aj na posteľové hrátky, ktorých svedkami bolo celé Slovensko. Vo vzťahu exfarmárov však nastal nečakaný zvrat.

Finále 11. série Farmy bolo plné dramatických a ostrých okamihov, kedy sa niektorí “absolventi” necítili práve najkomfortnejšie. Slovo dostala aj Mirka Csorbová, ktorej sa Evelyn opýtala na jej farmársku lásku Mateja Jurkoviča – čiernovláska tak musela po zložení ružových okuliarov priznať trpkú pravdu.

Mirka s Matejom pôsobili počas svojho účinkovania v obľúbenej šou Farma priam idylicky. A hoci ich vzťahu takmer nikto neveril, obaja verejnosť presviedčali o opaku, a to aj niekoľko týždňov po návrate domov. V realite to však už medzi dvojicou až tak priaznivo nevyzeralo, čo v priamom prenose finálového večera potvrdila i samotná 19-ročná východniarka.

Článok pokračuje na ďalšej strane.