Medzi Radom Dulinom a Kristi Dali vznikla na Farme priam rozprávková láska, ktorú rozvíjajú aj v súkromí, pričom dvojica sa neštíti ani nádherných verejných vyznaní. O to väčší šok prišiel v poslednom vydaní internetovej relácie Život po Farme, kde Popradčan vytiahol nepríjemnú novinku.

Ich láska už počas Farmy fungovala ako na hojdačke – raz sa nevedeli jeden od druhého odtrhnúť, potom si zas nedokázali prísť na meno. Po skončení reality šou sa nič nezmenilo – Kika a Rado sú síce zamilovaní, no večne ako na tŕní.

Vyzerá to tak, že nad románikom Rada Dulina a Kristi Dali sa zmráka. Pri poslednej večeri, ktorú pripravila práve fotomodelka, padli nečakané slová o ich vzťahu. A ako sa zdá, Rado svoju partnerku veľmi nepríjemne zaskočil.

Rado a Kika opustili Farmu 11 ako párik, pričom obidvaja mali urobiť za svojou minulosťou hrubú čiaru. Aj keď počas večere, ktorú pripravoval východniar, zavítala medzi farmárov aj jeho exsnúbenica Ivana, s Kristi tvorili aj naďalej neohrozený pár. Až doposiaľ.

Článok pokračuje na ďalšej strane.