Moderátorka Veronika Cifrová Ostrihoňová dala zaočkovať svoju dcéru Sáru. Napísala o tom na svojom sledovanom instagramovom účte, aby tak povzbudila ďalších rodičov. Hoci téma očkovania vyvoláva veľmi negatívne reakcie, komentáre k statusu sú väčšinou pozitívne a oceňujú osvetu, ktorú robí téme moderátorka.

Téma očkovania batoliat sa v našej spoločnosti stala jednou z najkontroverznejších diskusií. S rozmachom internetu a dostupných zdrojov sa mnohokrát spúšťajú rozporuplné debaty o tom, či je lepšie deti ochrániť pomocou vakcíny alebo sa spoliehať na prirodzenú imunitu.

4-mesačná dcéra moderátorov Veroniky Ostrihoňovej a Mateja Sajfu Cifru má prvú skúsenosť z ambulancie už za sebou a jej mamina sa ľuďom prihovorila vo veľmi otvorenom duchu.

Obľúbená moderátorka si vytrpela 48 hodín nepredstaviteľného strachu, keďže asi ako každá mamina, aj ona sa povinného medicínskeho zákroku spočiatku veľmi obávala. Napriek tomu do popredia postavila celoživotné zdravie vlastnej ratolesti a toto rozhodnutie neváhala podložiť nie príliš ľahko stráviteľnými štatistikami.

Článok pokračuje na ďalšej strane.