Šou Svadba na prvý pohľad vyvoláva od samého začiatku množstvo otázok. Je sobáš reálny? Poznali sa páry už pred obradom? A neľutujú adepti, ktorí prešli psychologickými a biologickými testmi, koho im odborníci nakoniec vybrali? Dvojice ,,mladomanželov“ nám otvorene prezradili, čo si o tom s odstupom času skutočne myslia.

Relácia Svadba na prvý pohľad naberá na obrátkach. Zatiaľ čo prvý pár Stano a Gabika si od seba držia čoraz väčší odstup, Ľubo a Julka do toho skočili po hlavičke. Trúfate odhadnúť, ako skončia ich vzťahy po vysielaní?

Nová šou s názvom Svadba na prvý pohľad priniesla na slovenské televízie celkom neznámy nádych. Kontroverzný projekt s prvkami asistovaného manželstva, kedy sa adepti na celoživotnú lásku spoznajú až pred “oltárom”, v radoch divákov vyvoláva rozporuplné ohlasy. Tisíce ľudí zvedavo sledujú ďalší vývoj vzťahu dvoch mladých párov, no niektoré detaily môžu už teraz mnohé odhaliť.

Ako prví do sobášnej siene vkročili Gabika so Stanom, pričom desiatky ľudí sa zhodovali v tom, že tento párik k sebe perfektne ladí. V druhej epizóde odborníci spojili Julku s Ľubom a i v tomto prípade sa sympatickí dvadsiatnici javili ako zohraná dvojka.

Článok pokračuje na ďalšej strane.