Kontroverzná šou Farma 11 uzatvorila svoje brány ešte začiatkom decembra, pričom väčšina súťažiacich už vedie svoje staré životy bez mediálnej pozornosti. Kým na niektorých z nich sa po pár týždňoch zabudlo, popularita fotomodelky Kristi Dali, naopak, rastie aj naďalej.

Nie je žiadnym tajomstvom, že sa modelka Kristi Dali počas minuloročného účinkovania v obľúbenej šou Farma mierne zaguľatila. Po návrate do reality sa preto Kika pustila do zveľaďovania svojej postavičky, pričom výsledky sa dostavili už po pár dňoch!

Kristi Dali (32), ktorá sa netají estetickými vylepšeniami, je vyznávačkou zdravého životného štýlu, pričom v posledných týždňoch sa rozhodla pre ďalšiu premenu. Tentokrát však nejde o žiadny zákrok, ale zmenu životosprávy spojenú s cvičením, čo sa výrazne podpísalo aj na jej postave.

5. januára Kika spolu s priateľom Radom Dulinom, s ktorým ju spojila práve reality šou Farma, odštartovali svoju púť za krajšími postavičkami. Fanúšikom na Instagrame sa totiž posťažovali, že sú ich telá v katastrofálnom stave, a tak sa obaja púšťajú do prísneho detoxu a cvičenia.

Vyšportovanú krásku momentálne sleduje takmer 75-tisíc fanúšikov, pred ktorými sa pochválila s prvými výsledkami.

Článok pokračuje na ďalšej strane.