Farmárskej romanci nadobro odzvonilo! Potom, čo fotomodelka Kristi Dali (32) a bývalý vodič sanitky Radovan Dulin (38) rozpútali na markizáckych obrazovkách mnohé vášne, dvojica sa predsa len rozhodla svoj vzťah ukončiť.

Ich láska vyzerala ako vystrihnutá z románu o zakázanej túžbe, a kým polovica Slovenska ich odsudzovala, tá druhá im priala svadobné zvony a kopec detí. Dvaja dospelí ľudia v zrelom veku sa prvýkrát stretli pred zrakmi celej krajiny, pričom Kika prišla do šou ako slobodná, no Rada doma čakala snúbenica Ivana. Ani to však nezabránilo dvojici, aby z ich vyvíjajúceho sa priateľstva vznikla láska bez prekážok.

Ešte donedávna sa zdalo, že je medzi Kristi Dali a Radom Dulinom všetko v poriadku. Dvojica si navzájom verejne vyznávala lásku, trávila spolu všetok čas, chudla či spoločne propagovala novú Kikinu značku oblečenia. Situácia sa ale zmenila vo chvíli, ako 38-ročný exfarmár odišiel kvôli práci na východ.

Nakoľko sa párik zrazu stretával iba počas víkendov, romantická rozprávka sa začala pomaličky rozplývať, pričom minulý týždeň sa dostala do médií nepríjemná informácia, že fešák to na opačnej strane republiky ťahá s inou ženou.

Článok pokračuje na ďalšej strane.