V tehotenstve sa ženské tvary menia – a nejde pritom len o bruško. Ďalšou vecou, ktorá sa nedá na žene v očakávaní prehliadnuť, sú o poznanie „nafúknutejšie“ prsia. Bývalá tenistka Dominika Cibulková si je toho vedomá, a tak sa v obľúbenom výťahu neváhala odfotiť bez podprsenky. Výraz jej manžela však hovorí za všetko!

Najúspešnejšia slovenská tenistka Dominika Navara Cibulková (31) nosí pod srdcom svoje prvé bábätko, ktoré už onedlho porodí manželovi Michalovi. Dvojica sa svojho potomka už nemôže dočkať, pričom blond kráska zrejme nechtiac prezradila, či to bude chlapček alebo dievčatko.

Bývalá športovkyňa je už v 22. týždni tehotenstva, no doposiaľ neprezradila, či čaká dievčatko alebo chlapčeka. Teraz sa však omylom prekecla!

Milovníčka módy sa iba pred pár dňami objavila v obľúbenej talkshow Adely Vinczeovej Trochu inak s Adelou, kde však zrejme prezradila o čosi viac ako mienila. Moderátorka s ňou okrem bestselleru Tenis je môj život rozoberala mnohé témy, pričom dievčatá nevynechali ani módu.

Článok pokračuje na ďalšej strane.