11. novembra 2019 došlo k chladnokrvnej vražde učiteľky anglického jazyka, ktorá otriasla celým Slovenskom. Ohavný čin sa stal jednou z najdiskutovanejších tém v krajine, pričom Viola si pred smrťou prešla hotovým peklom. Policajný tím zložený z desiatok vyšetrovateľov však najnovšie prišiel so šokujúcim tvrdením.

Pred tromi mesiacmi bola v bratislavskom prístave nájdená modelka a učiteľka angličtiny Viola M. Jej smrť je aj po mesiacoch naďalej záhadou. Štyridsaťtriročná žena mala zlomený stavec, poranený konečník a odreté kolená.

Pri príchode záchranárov bola pohľadná brunetka ešte nažive, zomrela však pri prevoze do nemocnice. Viola navyše bola mokrá od pása dole. Pred smrťou mala spadnúť do Dunaja! Na prípade pracujú tri desiatky policajtov, ktorí údajne nevylučujú ani verziu, že modelka zomrela bez cudzieho zavinenia či spáchala samovraždu!

V novembri Bratislavu šokovala brutálna smrť modelky Violy M. tridsaťštyriročnú učiteľku angličtiny, vášnivú fotografku a cestovateľku našli pod bratislavským mostom v prístave robotníci. Viola mala zlomený stavec, poranený konečník a odreté kolená. Po príchode záchranárov, ešte reagovala, avšak zomrela v sanitke.

Článok pokračuje na ďalšej strane.