V priebehu jedného roka sa stihla zamilovať, vydať sa i porodiť syna. Reč je o problémovej slovenskej herečke Petre Vajdovej (34), ktorá sa nedávno vrátila na dosky, čo znamenajú svet. Teraz skúša hru Antigona od Sofokla, lenže to, ako dnes vyzerá, musí každého zákonite prekvapiť … Z jej strhanej vizáže ide skoro až strach!

Hviezda Ordinácie v ružovej záhrade a Paneláku Petra Vajdová si prešla veľmi búrlivým životným obdobím, ktoré sa skončilo v protialkoholickej liečebni, kde spoznala svojho budúceho manžela Martina (44).

Aj ten tu bojoval s démonom alkoholu. Liečbu ale obaja dva predčasne ukončili a ruka v ruke zamierili ku západu slnka. V júni minulého roka sa potom stala Vajdová mamičkou, keď porodila synčeka Martina (8 mesiacov), a začala znovu pokukávať po návrate do Slovenského národného divadla (SND), z ktorého bola po svojom opileckom škandále „vyhodená“.

Prevzala vraj nielen herecké role po kolegyni Monike Potokárové († 27), ktorá si koncom minulého novembra siahla na život, ale aj záskok v klasickej dráme Antigona. Túto hru Vajdová aktuálne skúša po boku fešáka Jána Koleníka (40), ktorý sa spoločným selfíčkom zo skúšky pochválil na sociálnych sieťach. Málokto ale dokázal uveriť vlastným očiam: Pôvabná herečka na fotke vyzerá veľmi vyčerpane a choro! Vychudnutá, vráskavá, s kruhmi pod očami … Ako keby to vôbec nebola ona.

Článok pokračuje na ďalšej strane.