Šou Svadba na prvý pohľad zaznamenala medzi divákmi obrovské ohlasy, pozitívne ho vnímali najmä nezadaní, u ktorých nezhasla nádej na plnohodnotný vzťah. Azda najväčšie nádeje vkladali do Gabiky a Stana, ktorí spolu vychádzali ako dlhoroční manželia. Realita je dnes ale úplne iná.

Tri páry, ktoré sa prvýkrát spoznali až v momente, ako si mali pred “oltárom” povedať áno, ukončili vo štvrtok svoju televíznu púť. Dnes už vieme, že okrem Ivana a Lucie to nevyšlo ani Júlii a Ľubovi, čo prekvapilo zrejme mnohých divákov. Najväčší šok však prichádza až v súvislosti s treťou dvojicou v zložení Stano a Gabika.

Stano a Gabika si od začiatku rozumeli a fungovali, akoby mali za sebou minimálne desaťročné manželstvo. Mnohí tak verili, že si dajú šancu aj po skončení šou.

,,Mám ťa rád, Gabika. Si skvelý človek a cítim sa s tebou veľmi dobre… Tak, Gabika, ja by som bol rád, keby sme to ešte skúsili spolu. Čo môžeme stratiť?” východniar sa v závere šou Svadba na prvý pohľad prihovoril svojej polovičke. Sympatická veterinárka síce takéto slová nečakala, no pokračovaniu vo vzťahu so Stanom sa nebránila.

Článok pokračuje na ďalšej strane.