Nie je žiadnym tajomstvo, že Adela a Viktor Vinczeovci túžia po spoločnom potomkovi. Jedna z najintímnejších vecí vo vzťahu sa tak nechcene stala mediálnou témou. Fanúšikovia sa neustále sústreďujú na bruško moderátorky, prípadne netaktne bombardujú v rovnakej otázke Viktora.

Život sa k ľuďom nie vždy správa práve férovo. Sú ženy, ktoré otehotnejú po jedinej noci s neznámym mužom a následne hľadajú cesty, ako z toho von, a potom sú tu také, čo sa o bábätko pokúšajú cele roky, no skrátka im nie je dopriate…

Jednou z tej druhej kategórie je aj Adela Vinczeová, ktorá sa netají túžbou po dieťatku. Ak to však nepôjde prirodzenou cestou, je dosť možné, že s manželom Viktorom siahnu po iných prostriedkoch.

Viktor už pred tromi rokmi otvorene verejne priznal, že problém počať bábätko je na jeho strane. Manželia sa však sna o rodine nevzdávajú. Moderátorka sa už dlhšie netají tým, že do úvahy prichádza aj adopcia. Neostalo však len pri slovách či plánoch a priznala, že sa o tento proces osvojenia si dieťaťa začali s manželom intenzívne zaujímať.

Článok pokračuje na ďalšej strane.