Plastické operácie sú medzi dievčatami z 11. série Farmy mimoriadne IN. Tie, ktoré na statok „vylepšené” už neprišli, si bez rozmýšľania ľahli pod skalpel hneď po jej skončení, prípadne sa na nejaké tie zákroky v budúcnosti chystajú.

Mladá Slovenka, ktorá sa preslávila vďaka jedenástej sérii reality šou Farma, neprežíva zrovna najkrajšie obdobie. Počas doby, kedy vo svete vrátane našej krajiny vyčíňa nebezpečný koronavírus, si prechádza okrem ťažkého rozchodu aj poriadne veľkými bolesťami. Tie sa však netýkajú jej bývalého priateľa, ale nových silikónov, ktoré jej v pondelok “pristáli” na hrudi.

Farma 11 bola svedkom zrodu viacerých iskrení či vášnivých vzplanutí. Hoci sa na statku vytvorili až tri páriky, dnes sú už všetky len minulosťou. Ako prví ohlásili rozchod Mirka Csorbová a Matej Jurkovič, ktorých okrem veku delili podľa vlastných slov aj iné priority. Ďalším prekvapením bolo ukončenie sľubného vzťahu Radovana Dulina a Kristi Dali, ktorí si však po vypnutí kamier rozumeli len pár týždňov.

Po celých mesiacoch po odchode z Farmy sa napokon rozišli aj Martin Mihálik a Nicoletta Tóthová. Dvojica si okamžite padla do oka a len nedávno lietali slová ako rodina či svadba. Všetko však nasvedčuje tomu, že práve v tomto prípade prebehol rozchod najbúrlivejšie. Dvojica si totiž prostredníctvom sociálnych sietí posiela nepekné a vulgárne odkazy.

Článok pokračuje na ďalšej strane.