Snehové vločky
Vo screene padne otázka, či oslovený pri sebe niečo má. Príde odpoveď, že áno. Nasledujú ďalšie otázky na množstvo a na cenu. Potom sa rieši, akou formou sa bude platiť a kedy a kde dôjde k odovzdaniu. Dôjde k dohode.

Majú sa stretnúť u toho, kto tovar zháňa (Nela). Nakoniec sa píše, že Lukáš je na SK ( zrejme Slovensko ) a že 3 g budú lepšie. Na screene boli tiež vidieť symboly snehových vločiek a banánov. Niektorí diskutujúci pod príspevkom profilu Hrabonela špekulujú, že priateľ Nely Slovákovej Lukáš Kozák bol asi práve na Slovensku. A že k odovzdaniu teda došlo doma u Nely. Najviac sa rieši, čo sa vlastne objednávalo. V konverzácii názov tovaru nepadne.

Niektorí diskutujúci sa domnievali, že príspevok sa môže týkať nákupu nelegálnych látok. Časť sledujúcich potom tvorcom (či tvorkyni) profilu Hrabonela pripomína, že vyťahovať podobnú konverzáciu nemá žiadnu súvislosť s podnikaním Nely Slovákovej. A že nie je možné preukázať, koho sa screen týka.

Konverzácia bola z profilu Hrabonela Hlena Lichvářová vo štvrtok večer nakoniec odstránená.

Ako Slováková reaguje? V piatok ráno Nela Slováková uverejnila reakciu na screen. „Do dnešného dňa som ignorovala všetky klamlivé označenia, neustále napádania a príspevky určitej stránky nielen na moju osobu. Dnes bol ale zdieľaný opäť klamlivý príspevok, ktorý pošpinil nielen moje meno, ale aj moju rodinu, „uviedla Slováková v úvode svojho vyhlásenia. „Žiadam a prosím týmto všetkých, ktorí mi stále dôverujete, aby ste boli z tých normálnych, ktorí máte niečo v hlave a tieto vymyslené konverzácie ignorovali. Čo je moc, to je príliš, „píše Nela Slováková s tým, že celá vec bude riešená právnou cestou.

„Bohužiaľ my nemáme právomoc danú osobu vypátrať, ale dané úrady áno. A ani sa na to vlastne netešíme. Bude to pre nás ďalšia starosť a vec k riešeniu navyše, o čo som nikdy nemala záujem, „tvrdí podnikateľka.

Nela Slováková je presvedčená, že na stránke Hrabonela Hlena Lichvářová sa objavil falošný screenshot falošnej konverzácie, ktorý sa jej vôbec netýka. Bude sa brániť právnou cestou. Celé vyjadrenie Slovákovej nájdete vo fotogalérii.

FOTOGALÉRIA: