Monika Potokárová, ktorá mala ešte celý život pred sebou, sa už na nás pozerá z neba. Okrem obrovského smútku a bolesti však po sebe zanechala aj množstvo otáznikov. To, prečo si mladá herečka vzala život, si nevie vysvetliť ani jej staršia sestra Erika.

Smrť talentovanej herečky v pondelok potvrdilo slovenské národné divadlo, kde okrem iného Monika účinkovala. Patrila k najobsadzovanejším herečkám, ľudia ju poznali aj zo seriálu Panelák. Nikto preto nechápe, prečo takto úspešná mladá žena urobila niečo tak strašné.

Smrť Moniky Potokárovej († 27) otriasa Slovenskom už niekoľko dní. Všetci blízki aj fanúšikovia sa snažia pochopiť, čo sa odohrávalo v hlave mladej a úspešnej herečky.

Monika Potokárová († 27) bola mimoriadne talentovanou herečkou, no po pondelku, kedy si mala siahnuť na život, na ňu môžeme už len spomínať. Mnohí tak robia v tichosti, no veľa ľudí sa ozýva aj na internete a venujú jej odkazy do neba. Prečítajte si úryvky z jedného skutočne silného a úprimného listu na rozlúčku!

Článok pokračuje na ďalšej strane.