O tom, že sú teraz vzťahy bývalých partnerov Dary Rolins (47) a Matěja Homolu viac než dobré, sme sa mohli presvedčiť na speváčkinom vianočnom koncerte. Matěj pred Darou dokonca pokľakol s ružou v ústach.

A dokazuje to aj posledný klip Homolovej punkovej kapely Wohnout, v ktorom okrem iných umelcov vystúpila práve Rolins.

Novinka Sme na skúške v rúchu vznikla v čase karantény, bez skúšania, len cez internet.

„V posledných dňoch som zažil nezvyčajnú hudobnú jazdu. Zložili sme veľmi rýchlo pesničku a vyzvali rad starostlivo vybraných kamarátov, aby sa tiež zúčastnili. A oni sa zúčastnili. Všetko sa robilo na diaľku, každý svoj part naspieval doma, telefóny, maily, celkom to lietalo. Vznikla iste rada ďalších pesničiek na túto tému a niektorí z toho môžu byti už otrávení. Je to trochu tenký ľad, pravda, preto sme to skúsili urobiť inak, „opísal vznik piesne Matěj Homola.

Basgitarista Jirka Zemánek potom dodáva: „Aktuálne situáciu riešime tak, že stále vymýšľame nejaké zaujímavosti na náš facebookový kanál. Koncerty zo skúšobne, prerábanie starých songov do nových kabátov alebo tiež písanie blogu všetkých našich členov, vrátane pomocného personálu, ako trebárs manažérky či predajcu Merch. “

Rolins a Homola sú rodičmi dcéry Laury , ktorá sa narodila 25. marca 2008. Rozišli sa o dva roky neskôr potom, čo sa prevalila hudobníkova nevera.

VIDEO:

FOTOGALÉRIA: