Prešlo iba pár dní odvtedy, čo Aneta Parišková (46) zverejnila desivú správu, že bojuje s rakovinou. Keďže patrí medzi naše najpopulárnejšie moderátorky a má naozaj množstvo fanúšikov, priaznivcom sa cez sociálne siete pravidelne prihovára a delí sa s nimi aj o informácie o zákernom ochorení. Zdá sa však, že nie všetci majú citov a pochopenia na rozdávanie…

Obľúbená moderátorka Aneta Parišková, ktorá je stálicou televíznych obrazoviek, šokovala svojich fanúšikov, keď bez okolkov priznala, že jej diagnostikovali rakovinu. Sympatická blondínka však nestráca chuť bojovať a “sviniara”, ktorý napadol jej organizmus, mieni poraziť.

Keď nemáš zdravie, nemáš nič. No zdá sa, že počas pandémie sa sústreďujeme len na svoju psychickú a fyzickú pohodu, než na ten zvyšok.

Celý svet bojuje proti ochoreniu COVID-19, prijali sme prísne opatrenia a snažíme sa nad koronavírusom vyhrať. Akosi sa ale zabúda, že toto nie je jediná choroba, ktorá nás sužuje, že ešte stále sú tu ľudia, ktorí trpia inými problémami. Ľudia, ktorých čakajú ťažké operácie srdca, ľudia, ktorí bojujú s rakovinou.

Článok pokračuje na ďalšej strane.