Ich predtuchy sa bohužiaľ vyplnili. Pátranie bolo v sobotu pred sedemnástu hodinou ukončené, pretože polícia našla telíčko mŕtveho Tadeáša. Bola nariadená súdna pitva. V súvislosti s jeho smrťou polícia preveruje dve osoby. „Pred 17. hodinou ukončili policajti pátraciu akciu v Hořín na Mělnicku po štvormesačnom chlapčekovi. Toho bohužiaľ našli bez známok života. Ako zomrel, osvetlí súdna pitva. Teraz preverujú výpovede dvoch osôb a vykonávajú ďalšie úkony na zistenie úmrtia chlapca, „informovala Polícia Českej republiky na Twitteri.

Podľa dostupných informácií telo našli v okolí Hořín mimo park pri rieke. Ako informoval portál TN.cz, nájdenie telíčka nebolo náhodné. Polícia vedela, kde má hľadať. „Na základe získaných informácií sme našli telo nezvestného dojčaťa,“ uviedla v sobotu policajná hovorkyňa Michaela Nováková.

Veronika nebola ukážkovú matkou. O dieťa sa nestarala a keď plakalo, zakrývala ho dekami, tvrdí svedkovia.

Pre televíziu Nova dnes prehovorila kamarátka matky zosnulého Tadeáša. Z jej slov behá mráz po chrbte. „Začala koketovať s alkoholom, potom začala koketovať s drogami, kvôli čomu nejakým spôsobom prišla o štúdium na gymnáziu. Začala sa vídať s furt s horšími a horšími ľuďmi, až sa dostala k otcovi toho dieťaťa, „zverila kamarátka matky Veroniky.

S otcom chlapčeka sa vraj nestýkala, a dokonca nie je ani zapísaný v Tadeášovom rodnom liste. „Bola grobianská, hrubá a nadávala mu. Keď plakal, zakrývala ho dekami. V zime ani nebol poriadne oblečený, „popisovala hrozné okolnosti známa.

FOTOGALÉRIA: