Včera došlo v parlamente k nevídanej roztržke medzi Jozefom Pročkom (OĽaNO) a Ľubošom Blahom (Smer-SD). Dvojica poslancov si v afekte mala skočiť do vlasov, pričom obaja aktéri potýčky hádžu vinu jeden na druhého. Kde je však pravda?

V budove Národnej rady Slovenskej republiky malo dôjsť k poriadne škandalóznemu konfliktu. Smerácky poslanec Ľuboš Blaha ukázal autentické zábery po fyzickom napadnutí, akého sa mal dopustiť jeho oponent Jozef Pročko z hnutia Oľano. Čo sa vlastne v osudný deň dialo?

Na sociálnej sieti Facebook sa objavili šokujúce príspevky dvoch poslancov, ktorí sa mali priamo na pôde parlamentu nielen pohádať, ale doslova chytiť pod krk! Ako prvý zverejnil prekvapujúce video Jozef Pročko, pričom v úvode tvrdí, že sa Robert Fico s Ľubomírom Vážnym dostavili na schôdzu opití.

Následne vysvetľuje, že obaja poslanci si dali dole rúško, na čo totožným gestom zareagoval i Ľuboš Blaha. Vzhľadom na zdravotné problémy pánov teda Pročko podal procedurálny návrh, aby boli v pohotovosti záchranné zložky.

Článok pokračuje na ďalšej strane.