Hollwood je zdrvený z nečakanej a šokujúcej správy. Známa tvár totiž v pondelok spáchala samovraždu skokom z 27. poschodia svojho luxusného bytu. Pre ukončenie života sa mal podľa prvých informácií rozhodnúť pre depresie spôsobené izoláciou počas karanténnych opatrení.

V pondelok po páde z 27. poschodia svojho luxusného bytu v Los Angeles zomrel známy milionár († 55). Podľa britského Daily Mailu išlo zrejme o samovraždu, pretože boháč po dobu karantény bojoval s veľkými depresiami. Hold zosnulému na sociálnej sieti vzdala aj jeho bývalá partnerka, herečka Liz Hurley (55).

Dedič miliónového impéria, bol známy predovšetkým pre svoju lásku ku kasínam a stripklubom. Mnoho peňazí investoval aj do filmového priemyslu a ako filmový producent sa podieľal napríklad na slávnom filme Chyťte Cartera! alebo animovanej rozprávke Polárny express.

Preslávil ho tiež jeho škandalózny osobný život. Viac ako dva roky žil so slávnou herečkou Elizabeth Hurley, s ktorou mal tiež syna Damiana. K svojmu synovi sa však najprv vôbec nehlásil a odmietal, že je chlapcov otec. Celá vec dokonca skončila na súde.

Článok pokračuje na ďalšej strane.