Mladučká herečka Mária Bartaloš sa len pred 11 mesiacmi stala maminou a so svojím roztomilým synčekom sa rada chváli aj na sociálnych sieťach. Avšak, to sa nie vždy vypláca. Posledná fotka vyvolala u mnohých mamičiek rozruch! “Toto mu dávaš jesť?” obuli sa do herečky.

Nezodpovedná matka? Nebolo by to ani zďaleka prvýkrát, čo herečka Mary Bartalos nepriamo dostala toto označenie. Mnohé ženy sa už totiž v minulosti nestránili odsúdiť brunetku za to, že dala svojmu bábätku pod hlavu vankúš, jazdila s ním počas šestonedelia v MHD, ba dokonca aj za to, že ho nechala očkovať (na svete totiž stále existujú ľudia, ktorí veria, že očkovanie dieťaťu škodí). Najnovšie si ale kráska zlízla poriadnu vlnu kritiky fotkou.

Obľúbená kráska, ktorá sa u slovenských divákov preslávila najmä postavou milej učiteľky Lindy z denného seriálu Oteckovia, sa s kritikou stretla už v tehotenstve. Už vtedy ju neprajné mamičky osočovali kvôli tanečnému videu vo vyššom štádiu tehotenstva. Mary si z toho veľkú hlavu nerobila, veď ona sama vie, čo jej prospievalo.

Bartaloš sa so svojou rodinkou rada pýši aj na svojom Instagrame. Naposledy pridala foto s Noelom, za ktorú si zlízla nepríjemnú kritiku.

Článok pokračuje na ďalšej strane.