Ľubo a Júlia sa spočiatku zdali ako ideálny párik, ktorý spolu ladí nielen vizuálne, ale aj povahovo. Postupom času sa však začali vynárať prvé problémiky, naznačujúce, že to medzi nimi až také ružové nebude a na harmonickom vzťahu budú musieť ešte veľa pracovať. Jedným z kameňov úrazu sa stal i blondínkin intenzívny smiech, ktorý ľudí rozdeľuje na dva tábory.

Kráskin smiech neobišli ani moderátori Telerána, nakoľko sa dvojica stala ich dnešnými hosťami. Adrianu Polákovú a Romana Juraška zaujímalo, čo by Ľubo povedal na smiech, ktorým sa preslávila legendárna Janice zo seriálu Priatelia. ,,No tak oproti tomu… to si vyhral vlastne,” Adriana a Roman skonštatovali po tom, ako si s manželmi pozreli krátky zostrih brunetkinho zvonitého rehotu.

,,Však to bolo podobné,” okamžite zareagoval pohľadný športovec, čím moderátorov poriadne rozosmial a svoju televíznu nevestu zároveň v priamom prenose nepríjemne strápnil.

Napriek tomu, že sa Júlia snažila tváriť nad vecou, z jej úsmevu bolo jasné, že sa jej Ľubove slová dotkli. Video nájdete na konci článku.

VIDEO: