Instagramová influencerka a podnikateľka Zuzana Plačková prešla od vstupu do sveta reflektorov mnohými zmenami. Jedna vec sa ale nikdy nezmenila – neprestáva šokovať, neprestáva byť odvážna a nikdy neprestala byť sama sebou.

Vplyvná slovenská influencerka Zuzana Plačková si v uplynulom období dopriala viacero luxusných darčekov. Po niekoľkomesačnom čakaní sa dočkala nového štvorkolesového tátoša, neskôr samú seba obdarovala prepychovými zlatými hodinkami od slávneho výrobcu a najnovšie sa rozhodla spojiť príjemné s užitočným a počas fotenia vlastnej kolekcie nečakane odhodila šaty. Keď uvidíte, kde si Zuzka zapózovala, padne vám sánka.

Tmavovláska sa venuje toľkým biznisom, že niektorí ľudia len neveriacky krútia hlavou nad tým, ako to vlastne dokáže všetko stíhať.

Okrem ružového podniku v Bratislave, ktorý sa v zozname Plačkovej podnikateľských priorít nachádza na popredných priečkach, stíha vypúšťať do éteru modernú kolekciu oblečenia, prijímať spolupráce na Instagrame a v čase pandémie koronavírusu dokonca zmobilizovala sily s cieľom predávať tvárové rúška.

Článok pokračuje na ďalšej strane.