Obľúbený slovenský zabávač, ktorého užívateľom sociálnej siete Instagram rozhodne netreba predstavovať, sa stal iba pred pár týždňami novou hviezdou TV Markíza.

Sympatický humorista dokáže svojou bezprostrednosťou atakovať bránice tisícok ľudí, no tentokrát prišiel s o čosi vážnejšou témou.

Už niekoľko mesiacov sa mnohí ľudia na Slovensku zabávajú na vtipných videách, ktoré robím František Košarišťan, známy pod pseudonymom Fero Joke. Ten sa vďaka svojim príspevkom najnovšie dostal už aj do televízie Markíza, kde nakrúca zákulisné videá ako upratovačka Maja.

Veselý mladík, ktorý vystupuje pod pseudonymom FERO JOKE, prijal pred pár dňami pozvanie do internetovej relácie zabávača Sajfu s názvom Lvl Lama. Počas debaty sa komik nečakane rozhovoril aj o svojej orientácii a o tom, ako mu práve toto pomáha vytvárať ešte lepšie videá. V nahrávkach sa totiž obľúbený sympaťák častokrát prezlieka za ženy, pričom sa netají tým, že mu je to vskutku príjemné.

“Dobre sa napodobňujú výrazné typy, napríklad Norika Mojsejová. Hlavne sú to ženy. Veľa ľudí miluje, keď sa muž prezlečie za ženu a urobí niečo ako žena,” predniesol Ferko. Moderátora Sajfu tak prirodzene zaujímalo, do akej miery je s takýmito rolami vnútorne stotožnený.

Tomu to zjavne nedalo a bezprostredného komika, ktorý sa v osobnom živote venuje pomoci iným ľuďom a detičkám, bez okolkov opýtal na to, ako zábavu, ktorú robí, vidia jeho rodičia.

Článok pokračuje na ďalšej strane.