Myslel som si, že Hanka sa bude starať o mňa, nie ja o ňu, – vyhlásil na adresu svojej manželky, mladšej o vyše dvadsať rokov, obľúbený český herec a moderátor Jiří Krampol (82).

Hana Krampolová (†59) zomrela začiatkom minulého týždňa po mnohoročnom boji s démonmi, ktoré ju ovládali, a ona nemala dosť pevnej vôle, aby nad nimi dokázala vyhrať. Veľmi nepomohli ani hospitalizácie na psychiatrii.

Český herec Jiří Krampol prišiel 3. augusta v podvečerných hodinách náhle o svoju manželku Hanku. Tvrdá rana osudu ním otriasla, pričom bol presvedčený, že jej praskol vred. Výsledky pitvy však preukázali úplne iný dôvod.

Manželka českého herca si v posledných rokoch prešla neľahkým obdobím, keďže musela bojovať so závislosťou na liekoch, alkohole a cigaretách. Následne sa pridali zdravotné problémy v podobe vredov na dvanástniku. Úspešné podstúpila liečenie v Bohniach, pričom jej bol Jiří veľkou oporou.

Zdalo sa, že manželka herca je z najhoršieho vonku, keď postupne priberala a konečne sa na jej tvári objavil úsmev.

O to viac širokú verejnosť šokovala jej nečakaná smrť. Krampol po prvotnom šoku opísal posledné minúty pred jej náhlym skonom.

Článok pokračuje na ďalšej strane.