Tretia najkrajšia Češka v súťaži Miss ČR, Natália Kočendová (20), aj jej partner, známy Barber Lukáš Vlačuha, oznámili v noci z piatka na sobotu smutnú správu. Očakávané bábätko, na ktoré sa obaja veľmi tešili, totiž nepríde. Kráska bohužiaľ potratila.

Češka sa namiesto svetovej súťaže pripravovala na rolu matky. S partnerom Lukášom Vlačuhom, známym ako ,,Laky Royal“, sa tešili na spoločného potomka, pričom sa kráska nachádzala už v 6. mesiaci tehotenstva. O to viac pred pár hodinami prekvapila fanúšikov smutnou správou, ktorá ju zdrvila.

„Navždy tu budeš s nami. Navždy budeš môj milovaný syn. Moja fazuľka, “ napísala na Instagram Kočendová a pripojila fotografiu z nemocnice, na ktorej má veľmi uplakané oči.

„Takú lásku a šťastie, ako som zažívala 6 mesiacov s tebou, som nikdy nezažila. Teraz to vystriedala neskutočná bolesť. Stratila som kúsok seba. Dala by som všetko za to, aby som opäť cítila tvoje kopance a po pôrode si ťa mohla vziať zdravého domov, „dodala kráska vo smutnom príspevku, kde hrozné nešťastie oznámila.

Článok pokračuje na ďalšej strane.