Tommy a Maryanne sa stretli v roku 1990, ona mala vtedy 19 rokov a on mal 32 rokov, okamžite sa do seba zamilovali. Láska, ktorá medzi nimi je neuveriteľná.

Keď sa Tommy a Maryanne s Downovým syndrómom vzali pred 25 rokmi, ľudia neverili, že to bude trvať dlho, pretože obaja majú Downov syndróm. Obaja ukázali, že kritici sa mýlili.

Tommy a Maryanne Pilling nenechali ani slávu zmeniť ich vzťah. Na facebooku sa ich statusy stali virálne. Majú viac ako 30 000 fanúšikov z celého sveta. Tento rok, pár, kde obaja majú Downov syndróm, oslávi 24 rokov manželstva – a Tommy má práve 62 rokov. Ich v láska sa však nezmenila.

“Ich rada na šťastie je stále rovnaká – byť úprimný a čo najviac byť a tráviť čas spolu ,” povedala Lindi Newmanová, sestra Maryanne, ktorá spravuje ich Facebookovú stránku.

Pár sa spoznal pred viac ako 25 rokmi a začali spolu chodiť. Po 18 mesiacoch Tommy vedel, že sa chce oženiť s Maryanne. Tommy však nemal dostatok peňazí na to, aby kúpil zásnubný prsteň. Takže sa stal kreatívnym a kúpil plastový prsteň z predajného automatu a požiadal Maryanne o ruku.

Keď mama Maryanne Linda Martin si uvedomila, že Tommy plánuje použiť plastový prsteň, vzala ho do klenotníctva a pomohla mu kúpiť naozajstný prsteň.

Článok pokračuje na ďalšej strane.