Štvrtkový večer patril na televízii JOJ ako vždy politickej debate v relácií Na hrane. Moderátorka Jana Krescanko Dibáková sa ale nestačila čudovať, keď na ňu pri jednej z otázok od divákov vyletel pozvaný Robert Fico so slovami, čo si to dovoľuje.

V najnovšej relácii duelu Na Hrane sa za jedným stolom ocitla súčasná ministerka spravodlivosti Mária Kolíková a bývalý premiér Robert Fico a celý rozhovor bol veru naozaj “na hrane”.

Debata sa kvôli súčasnej situácií ohľadne koronavírusu, no aj NAKA akcií Očistec niesla v poriadne ostrom duchu. Len nedávno Kiska zverejnil závažné informácie o tom, ako mala mafia pôsobiť v našej krajine.

Kolíková Ficovi pripomenula, že mal prístup k informáciám, ktoré bežný človek rozhodne nemá: “Napríklad ste vedeli o pani Jankovskej a je zrejmé, že ste presadzovali závadných ľudí,” chrstla do tváre predsedu. Rovnako upozornila na to, že hoci expremiér často spomína prezumpciu neviny, v prípade Kisku a iných niekdajších opozičníkov neváhal hovoriť o podvodníkoch aj bez reálneho rozsudku súdu.

Článok pokračuje na ďalšej strane.