Momentálne dianie na Farme je tŕňom v oku mnohých divákov, ktorí ho označujú za podvodné a zmanipulované, a to priamo samotnou televíziou. Zástancami tohto názoru sú predovšetkým fanúšikovia zamilovanej dvojice Sára a Erik, ktorým hrozí, že spolu skončia v dueli, čo sa podľa zatiaľ nepotvrdenej informácie aj skutočne stane. Existuje vôbec scenár, ktorý by pre nich ešte mohol skončiť šťastne? Áno – a je celkom reálny!

Farma 12 sa pomaly ale isto blíži do svojho konca, pričom dnes večer nás čaká zrejme najzaujímavejší duel v celej histórii reality šou. Proti sebe sa postavia Sára Adamčíková a Erik Zahorjan, ktorí k sebe horia láskou, a vrátiť sa na statok bude môcť iba ten lepší. Jedine, žeby osud opäť zamiešal karty inak.

Plán farmárskej aliancie, na čele ktorej stojí Erikova veľká nepriateľka Katka Pohančaníková, je jasný – postaviť milencov proti sebe, aby sa zbavili aspoň jedného z nich. Ideálne by to mal byť práve svojský Prešovčan, ktorý často dokáže vytočiť do krajnosti aj jeho vlastnú partnerku, nehovoriac o ostatných.

Na smolu farmárov je však Erik silným súperom – suverénne vyšiel ako víťaz už z troch duelov. Túto príležitosť “vyhodiť” ho zo statku si preto nemôžu nechať ujsť. Do karát im hrá aj Erikovo tvrdenie, že ak by mal skutočne bojovať proti Sáre, dobrovoľne sa vzdá.

Článok pokračuje na ďalšej strane.