Dano Dangl spoločne s Adelou Vinczeovou v posledných týždňoch intenzívne pracujú na nových častiach humornej šou 2 na 1. Moderátorove pracovné plány však zastavil výsledok z PCR testu, ktorý bol pozitívny. Zabávač netuší, kde sa mohol nakaziť, keďže v práci musia dodržiavať prísne bezpečnostné opatrenia.

„Som pozitívny. Vôbec netuším, kde som sa mohol nakaziť,“ povedal Dangl, ktorý je už pár dní izolovaný od všetkých.

Momentálne je izolovaný od všetkých, pričom chce ochrániť svoju manželku Beátu, syna Olivera, dcéry Lauru a Siennu.

,,Zatiaľ sa cítim v pohode, ale asi som len na začiatku. To ešte nič neznamená, ešte sa to môže zhoršiť. Mám jemnú teplotu a cítim sa taký “pripečenučký“, ale inak v pohode,“ opísal svoj zdravotný stav 45-ročný humorista pre cas.sk.

Moderátorka o situácii, samozrejme, vedela, pretože jej Dano okamžite volal. „Boli sme spolu v nedeľu, ale nedefinovala by som to ako blízky kontakt, keďže sme mali rúška a nemali sme nejaké blízke komunikácie. Želám mu, aby sa dal čím skôr dokopy, nielen preto, aby sme mohli zase vyrábať relácie,“ povedala otvorene Adela, ktorá sa však podľa vlastných slov necítila dobre.

„Aj ja som pozitívna,“ povedala Adela, ktorá má obavy, aký priebeh bude mať ochorenie pri nej a či bude zdravý jej milovaný manžel.