Keď bolo nakazených málo celebrít, niektorí tvrdili, že korona nemôže existovať. Keď ich je zas priveľa, vidia v tom sprisahanie mocných. Koronakošpirátorom skrátka poslúži ako argument akákoľvek situácia, a tá práve teraz nie je najružovejšia.

Vinczeovci pravidelne podstupujú testovanie na koronavírus, keďže obaja pracujú v televízii a denne prichádzajú do kontaktu s mnohými ľuďmi.

Žiaľ, po deviatich mesiacoch, ako nové ochorenie začalo zúriť na Slovensku, prišiel rad aj na nich, pričom Viktorov priebeh vôbec nie je ľahký. Moderátor sa tak rozhodol ľuďom prihovoriť z postele. U moderátora Viktora sa však stav rapídne zhoršil v priebehu niekoľkých hodín.

Ešte v prvej polovici víkendu vyzeralo, že je u Vinczeovcov relatívne všetko v poriadku. ,,Adelka je pozitívna, ja po čerstvom PCR teste opäť negatívny – zatiaľ. Nedusíme sa, neležíme v horúčkach, nestratili sme chuť, ani čuch – zatiaľ. Nevieme, odkiaľ sa to k nám dostalo, nevieme, aký bude nasledujúci priebeh,” napísal Viktor na svoj Instagram, zrejme veľmi dobre vediac, prečo používa slovíčko zatiaľ. Covid-19 je totiž nevyspytateľný a situáciu dokáže otožiť z hodiny na hodinu, o čom sa presvedčil aj samotný moderátor.

Článok pokračuje na ďalšej strane.