Upozornenie: Tento článok nie je vhodný pre citlivé povahy.

Hrozivý čin podľa informácií britského denníka The Sun spáchal pred pár dňami populárny ruský YouTuber Stas Reeflay, ktorého skutočné meno je Stanislav Rešetnikov.

Ako píše britský portál s odvolaním sa na ruské médiá, Reeflay údajne týral svoju tehotnú priateľku, pričom tento akt bol zaznamenaný v živom vysielaní.

Rešetnikov donútil 28-ročnú Valentinu vyjsť na balkón len v spodnej bielizni a nechal ju tam dlhší čas. Za oknami pritom už momentálne v okolí Moskvy, kde YouTuber s partnerkou žili, panujú mrznúce teploty.

Keď potom Rešetnikov vpustil partnerku do vnútra, podľa záznamu už bola v bezvedomí, rýchlo ju zabalil do deky a uložil na pohovku, snažil sa ju oživiť. Po tom, čo preniesol svoju priateľku späť na svoj gauč v rušivom živom vysielaní, bolo ho počuť hovoriť: „Valya, si nažive? Môj zajačik, čo je s tebou? Valya, Valya, do čerta, vyzeráš, akoby si bol mŕtva. Zajačik… povedz mi niečo… necítim jej tlkot srdca,“ počuť Rešetnikova vo videu. V jednom momente sa dokonca obráti do kamery a prihovára sa aj divákom. „Ľudia, nie je tam žiaden pulz. Je bledá, nedýcha.“

Článok pokračuje na ďalšej strane.