V najnovšom vydaní špeciálneho Na Telo plus sa nestretli politici, ale známy sociológ a dvaja novinári, ktorí v spoločnosti Michala Kovačiča riešili blízku budúcnosť Slovenska, prišlo aj na otázku, či sa premiér Igor Matovič udrží na svojom poste.

V markizáckej špeciálnej relácií Na telo Plus sa trojica pozvaných hostí zaoberala viacerými aktuálnymi politickými témami. Na záver prišla aj otázka, či bude Igor Matovič premiérom aj o rok. Odpoveď odborníka ale neznie lichotivo.

Markizácka relácia Na telo Plus privítala tentokrát sociológa Michala Vašečku a novinárov Daga Daniša a Moniku Tódovú. Spolu s moderátorom Michalom Kovačičom sa zaoberali aktuálnymi politickými otázkami, ako aj rozsudkom o Marianovi Kočnerovi.

Napokon však reč padla aj na zmenu politických preferencií slovenských voličov po takmer roku vlády Igora Matoviča. Vašečka je pritom presvedčený, že Fico ešte nepovedal posledné slovo, a hoci by bol jeho návrat na výslnie náročný, počas posledných týždňov mal oživiť aspoň nádej.

Článok pokračuje na ďalšej strane.