V nedeľu ráno podľahol zákernému koronavírusu známy český hudobník a expartner zosnulej Ivety Bartošovej Ladislav Štaidl. S Covid-19 bojoval pomaly tri týždne, no jeho zdravotný stav sa nezlepšoval.

Ladislav Štaidl bol český skladateľ, kapelník, gitarista, klavirista, spevák a podnikateľ. Bol bývalým dlhoročným vedúcim Orchestra Ladislava Štaidla, sprievodnej kapely speváka Karla Gotta. Spolupracoval aj s menami ako Helena Vondráčková, Jiří Korn, Dalibor Janda, dokonca aj s Ivetou Bartošovou, s ktorou mal neskôr syna Artura.

Ikonický hudobník Ladislav Štaidl († 75) nikdy nemal o ženy núdzu. Hoci bol až do roku 2001 ženatý s právničkou Annou (74), udržiaval paralelný vzťah so speváčkou Ivetou Bartošovou († 48) … a okrem toho vraj jeho posteľou prešla aj vtedy mladučká Dara Rolins (48)!

Gitarista, skladateľ a textár, neskôr hudobný producent Ladislav Štaidl, s ktorým Iveta Bartošová žila dlhých 13 rokov a mala s ním syna Artura (24), bol vraj pekný záletník. Šírili sa o ňom reči, že zviedol snáď každú peknú ženskú, s ktorou kedy spolupracoval.

Článok pokračuje na ďalšej strane.