Hrdinka Soňa (36) z čerpacej stanice na Panónskej ceste v Bratislave najnovšie poskytla rozhovor televízii JOJ. Žena prehovorila na kameru o tom, ako sa prípad udial. Agresívny zlodej Maxim (24) ju najskôr podľa jej slov najskôr niekoľkokrát udrel. Prezradila, že k sexuálnemu potešeniu lupiča ju vraj donútil strach o svoj vlastný život.

Dvadsaťštyriročný zlodej sa pokúsil vylúpiť čerpaciu stanicu v noci z utorka na stredu. Do priestorov čerpacej stanice vošiel agresívny lupič. Zamestnancovi čerpačky sa začal vyhrážať, že ak mu nedá peniaze tak ho zabije. Zamestnanec mu otvoril kasu a lupič si z nej zobral hotovosť. Dokonca mu dal niekoľko rán päsťou a kopanec.

Podľa Sone bol útočník pod vplyvom drog a bol zakrvavený. Svojou bezprostrednou reakciou dokázala muža rozptýliť až do príchodu polície, a to na benzínke ani nepracovala. Na mieste sa ocitla prakticky náhodou, len ako zákazníčka o štvrtej hodine ráno.

Fajčila si práve cigaretu za budovou pumpy, keď k nej pribehol zamestnanec benzínky s tým, nech volá políciu, že ich niekto prepadol. To už ale k zadnému vchodu dorazil agresor srbskej národnosti a pretože si myslel, že je Soňa zamestnankyňou čerpačky, začal ju nútiť k tomu, aby otvorila trezor.

Článok pokračuje na ďalšej strane.