Diva Dara Rolins (48) je známa slovenská speváčka. Ľudia si jej meno ale čím ďalej častejšie spájajú s jej dokonalým telom, o ktoré už dlhé roky stará ako o najväčší poklad.

Skalopevnú postavičku rada predvádza aj na sociálnych sieťach so svojimi fanúšikmi. Tentokrát sa s nimi podelila o poriadne HOT snímku hore bez. Okrem pozitívnych odkazov, schytala aj veľa kritiky.

Štyridsaťosemročná speváčka Dara Rolins (48) je svojou dokonalou postavičkou už preslávená. Maká na nej každý deň, a na jej brušným pekáči by sa dal strúhať aj syr. Niet teda divu, že na svojich sociálnych sieťach čas od času uverejní nejakú tú pikantnú snímku, kde sa nebojí ukázať celému svetu pokojne aj hore bez.

Speváčka Dara Rolins sa veľmi rada prezentuje ako umelkyňa – necháva sa fotiť v znamení rôznych emócií či dokonca nahá, a to najmä v poslednom čase. Decentné akty sa však nemusia páčiť každému a v prípade, že ich je už veľa, považujú ľudia takéto počínanie skôr za pózu, než za umenie. Jeden z fanúšikov to speváčke aj otvorene povedal. Počet súhlasných reakcií bol zarážajúci!

Článok pokračuje na ďalšej strane.