​Dominika Kavaschová patrí medzi najobľúbenejšie herečky v slovenskom šoubiznise. Jej pôvab a charizmu jej môže každá žena len závidieť. Dominika je úspešná na divadelných doskách, ale aj pred televíznymi kamerami.

Svoj voľný čas si preto veľmi váži a snaží sa ho tráviť hlavne so svojou rodinou a priateľmi. Jej život je naozaj veľmi pestrý a zábavný, čo dokazuje aj na svojom instagramovom profile.

Dominika Kavaschová ešte stále hviezdi na obrazovkách Markízy ako bláznivá postava Sisy, ktorá sa v seriáli Oteckovia aktuálne snaží opantať srdce veterinára Tomáša. V skutočnosti sa však herečka už takmer tri mesiace na pľaci neobjavuje, pripravuje sa totiž na rolu mamičky.

Diváci Oteckov sa musia zmieriť s tým, že sa čoskoro budú lúčiť s obľúbenou Sisou. Jej krásna a vtipná predstaviteľka si od decembra užíva materskú dovolenku, ktorú si sem-tam spestruje so svojimi kamarátkami, či už točením videí alebo spevom. Dominika Kavaschová totiž spolu s kolegynkou Andreou Bučko vydali nedávno CD s názvom Morena.

Najnovšie sa však budúca mamička rozhodla, že ešte pred príchodom dieťatka stihne zmenu imidžu, ktorá sa zaraďuje medzi tie radikálnejšie. Z kučeravej brunetky sa tak dva mesiace pred pôrodom stala blondína.

Článok pokračuje na ďalšej strane.