Takto znie celý status:

Róbert Fico – klamár, podvodnik, komplic Moniky Jankovskej skrachovaný politik, usvedčený v priamom prenose z klamstva.
Dávam do pozornosti video na stránke Róbert Fico, kde po celý čas jeho monológu, doslova ,, brechania” klame svojich voličov v priamom prenose.

V súvislosti so svojou komplickou Monikou Jankovskou, ktorú všemožne obhajuje v jej zločinoch sa vyjadruje na moju adresu že ,, nejaký Janíček oponent Jankovskej “, pričom po celý čas doslova žmolil v rukách moju fotografiu.
Následne o dva dni neskôr vystupuje opäť klamár a podvodnik Fico vo verejnej diskusií s redaktorom Šimonom Žďárským v Diskusnom klube, kde sa vyjadril na adresu Janíčka, že nevie kto je Janíček.

V minulosti sa klamár Róbert Fico na sneme Smer vyjadroval na adresu zločinca, kriminálnika Janíčka v súvislosti s ohováraním štátnej tajomníčky MS SR Moniky Jankovskej, ako aj vo verejnoprávnych médiách, kde sa na moju adresu vyjadroval hanlivo.

Chcem všetkým otvoriť oči, aby vedeli kto a čo je Róbert Fico za človeka, politika. Dal to doslova na ,, Jankovsku” keď to potreboval: Janíčka nepoznám, nevidel som ho ani z prvej ani druhej ruky… iba som jeho fotku žmolil ako modlu v rukách.

Zdochýňajúci Fico má ambície zostať v politike a ďalej klamať voličov. Je to hanba spoločnosti ktorá patrí do basy….