Michal David, vlastným menom Vladimír Štancl, sa po sobotňajšom odvysielaní dokumentu „žiť tak, ako sa má“ stretol s veľmi nepríjemnými komentármi, ktoré sa navyše spojili s veľkou vlnou nespokojnosti jeho fanúšikov, ktorí tvrdia, že 690 českých korún ( cca 27 eur ) za jeho online koncert je predsa len trochu veľa.

Vlnu reakcií najprv odštartoval jeho pripravovaný online koncert, za ktorý si podľa niektorých fanúšikov účtuje príliš vysokú cenu za lístok a celú situáciu podčiarkol v sobotu dokument o Dávidovi vysielaný Českou televíziou.

Po odvysielaní dokumentu sa spustila lavína komentárov. Podľa kritikov bol dokument nevyvážený a miesto zaujímavých výpovedí kolegov a historických faktov sa v ňom skôr poukazuje na úspech a bohatstvo Michala Davida, čo divákov rozčúlilo.

Niektoré komentáre hovorí za všetko: „O čom to vlastne malo byť, pripadá mi to ako polotovar“ alebo „Tento človek mi bol vždy odporný, hlavne teda ľudsky, hudba je otrasná, ale ako človek je veľmi nechutný, naozaj.“

Na hitmakera Davida sú ľudia nahnevaní, pretože okázalo predvádza svoj úspech, za ktorý ešte navyše podľa niektorých môže fakt, že sa kamarátil s komunistami. Čítajte ďalej…

Článok pokračuje na nasledujúcej strane.