Sestry Nízlové počas svojej speváckej kariéry, ktorej korene siahajú do detských čias, prešli viacerými premenami. Vždy však dvojičky vyzerali na vlas rovnako. Nedávno ale prišlo k zmene, keď sa zrazu z Veroniky stala blondína.

Nedávno trávili známe krásky pár dní doma na Slovensku, počas čoho si pandemické obdobie spríjemnili účinkovaním v obľúbenej šou Tvoja tvár znie povedome. Obe kočky sa totiž stali súčasťou vynovenej zostavy skupiny Pussycat Dolls. Kým Daniela si ako jedna z členiek zachovala vlastnú “tvár”, jej sestru Vebi maskéri zmenili na blondínku, pripomínajúcu Barbie.

Veronika Strapková, Saša Gachulincová, Mamba Dasha, Ivana Regešová spoločne s dvojičkami Nízlovými sa už v nedeľu večer predvedú ako skupina Pussycat dolls. Tomu predchádzalo niekoľko fotografií na sociálnych sieťach, či už od samotnej televízie Markíza, alebo od hosťujúcich dám.

Veronika alias Vebi, ktorá sa predvedie s blonďavými vlasmi, modrými šošovkami a v čiernom s*xy outfite, postrehla, že sa v komentároch stalo terčom kritiky práve jej telo v kostýme.

Článok pokračuje na ďalšej strane.