Speváčka Demi Lovato (28) si prešla za svoj život veľa nepríjemnými skúsenosťami. Po tom všetkom sa teraz rozhodla, že už nebude ženou, ale ani mužom! Toto oznámila vo svojom vyhlásení na sociálnej sieti.

Tri mŕtvice, infarkt a z toho vyplývajúce poškodenie mozgu. Mladá herečka a speváčka Demi Lovato prežila v 28 rokoch to, čo iní nezažijú za celý život ani by zažiť nechceli.

Demi začínala svoju kariéru ako detská hviezdička. Obrovskú popularitu nezvládla a roztočil sa kolotoč jej závislostí vrátane tvrdých drog. Po predávkovaní v roku 2018 dostala šancu doslova na znovuzrodenie. Poškodený mozog jej dodnes pripomína, že utiekla hrobárovi z lopaty. „Všetko sa to muselo stať, aby som dostala lekciu a poučila sa z nej,“ povedala Demi pre magazín People. „Bola to strastiplná cesta. Občas ma zamrzí, keď si spomeniem na tú bolesť, ktorú som musela vytrpieť, aby som to všetko prekonala, ale nič neľutujem.“

Emotívne video, ktoré Lovato zverejnila na twitteri, šokovalo fanúšikov. Americká popová hviezdička, ktorá si v posledných rokoch prešla ťažkou závislosťou na drogách, infarktom a tromi mŕtvicami a skoro to vyzeralo, že neprežije, oznámila fanúšikom v srdcervúcim videu, že mení svoje pohlavie.

Článok pokračuje na ďalšej strane.