Seriál The Big Bang Theory na Slovensku známy skôr pod názvom Teória veľkého tresku mieri ku koncu! Jeden z najpozeranejších seriálov na svete ohlásil svoj koniec a to po 12 rokoch vysielania!…

Prvýkrát sa v televízii objavil v roku 2007 a fyzikálna tématika seriálu každého nadchla, čo potvrdzuje neuveriteľne vysoké číslo divákov, ktoré sa šplhá až na 15 miliónov!

Bolo to niečo úplne iné, zaujímavé a zábavné. Po celú dobu vysielania seriálu diváci mohli pozorovať, ako sa samotné charaktery postáv rozvíjali a ako sa ich samotné vzťahy medzi sebou preplietali.

Väčšina fanúšikov očakávalo koniec Teórie veľkého tresku už pri 9. sérii, ako to zvyčajne pri iných amerických seriálov býva zvykom.

Takže nie je žiadnym prekvapením, že seriál ohlásil koniec vysielania práve po jeho 12. sérii! Skôr či neskôr by sa to aj tak muselo stať aj napriek tomu, že ho diváci po celom svete jednoducho milovali.

Pokiaľ ste doteraz tento skvelý a oceňovaný seriál ešte nevideli, určite Vám odporúčame, pozrieť si aspoň jednu časť. Určite si získa aj Vašu priazeň!

Ak sa Vám článok páčil, nezabudnite ho zdieľať!

Pokiaľ hľadáte zábavné tričká s touto, alebo podobnou tématikou, navštívte: www.tvojetricko.sk.

Tešíme sa na Vašu odozvu!