Spevák Pavol Habera sa pridáva k inciatíve bratislavskej reštaurácie, ktorá vytvorila čiernu listinu takmer všetkých politikov zo súčasnej vlády, ktorých odmietajú obslúžiť. Habera reaguje, že sa k tejto iniciatíve pripája!

Pred pár dňami uverejnila bratislavská reštaurácia Dunajský pivovar na svojom Facebooku čiernu listinu ľudí, ktorých pri návšteve podniku neobslúžia. Do nemilosti reštaurácia sa dostali takmer všetci členovia vlády, na čele s bývalým ministrom zdravotníctva Marekom Krajčím.

Slovenský spevák a nekompromisný kat v speváckej súťaži SuperStar sa na sociálnej sieti prihovoril fanúšikom netradičnými slovami. Ako už párkrát v minulosti, aj teraz sa rozhodol venovať ostrý komentár našim politikom, ktorým dokonca poslal nelichotivý odkaz.

Za svoju bohatú kariéru a roky na koncertných pódiách si vybudoval veľkú fanúšikovskú základňu. No aj jeho poriadne zasiahla pandémia koronavírusu, keď jeho firma vykazovala straty a spevák prišiel za uplynulý rok o príjmy vo výške takmer 736-tisíc eur. A keďže sám na vlastnej koži pocítil nepríjemnosti, nevydržal to a povedal, čo si myslí, na plné ústa. Jasný odkaz politikom!

Článok pokračuje na ďalšej strane.