Prvým impulzom, ktorý ho nasmeroval k hudbe, bola smrť jeho matky. V ten okamih prestal vraj úplne komunikovať s okolitým svetom. Zároveň ale cítil potrebu sa z tej bolesti vypísať, preto začal tvoriť texty. Aj keď ho na začiatku nikto nepodporoval, nevzdal sa a do svojej kariéry investoval veľa peňazí. Najviac mu neveril jeho otec, ktorý si prial, aby ušetrené peniaze investoval radšej do niečoho užitočnejšieho, napríklad rekonštrukcie kúpeľne.

Zo svojho prvého koncertu bol Kali šialene nervózny. „Dal som si pár panákov, čo sa odrazilo na mojej artikulácii,“ prezradil rapper. Ďalej sa pretĺkal, ako len mohol. Bral si úvery v banke na to, aby si mohol zaplatiť štúdio. Dnes sa mu neľahká začínajúca drina vypláca.

Tisíce ľudí navštevuje jeho koncerty, natáča albumy a vďaka práve prebiehajúcej speváckej šou The Voice sa stal obľúbeným a známym aj u väčšiny slovenského publika.

Kali teraz prežíva jedno z najšťastnejších období, v polovici februára 2019 sa z neho stal pyšný otecko. Snúbenica Alice mu porodila dcéru Kornéliu.

FOTOGALÉRIA: