Šéf opozičnej strany Smer-SD Robert Fico sa pustil do ostrej kritiky spravodajského portálu aktuality.sk. O jeho šéfredaktori Petrovi Bárdym nedávno Fico uviedol, že „má mozog zatemnený nenávisťou a hlúposťou”. Urobil tak po zverejnení komentára, v ktorom Bárdy nazval trojnásobného expremiéra zbabelcom.

Tentoraz sa Fico ohradil voči správe, podľa ktorého Česi vnímajú Fica ako hlavného odporcu očkovania na Slovensku. A Ficovi nebolo viac treba. Reagoval tvrdo na adresu aktualít a navyše, otvorene a nahlas opäť vysvetlil, čo si o očkovaní proti covidu myslí.

Robert Fico, ktorý sa netají svojím zamietavým postojom voči očkovaniu proti Covidu, sa opäť vyjadril k mimoriadne aktuálnej téme na sociálnej sieti. Svoj názor zhrnul v šiestich bodoch, ktoré odprezentoval verejne svojim voličom.

Predseda Smeru – SD sa už dlhšiu dobu netají názorom, že očkovaniu neverí. Napriek tomu, že súčasná vláda aj odborníci sa snažia o čo najvyššiu účasť obyvateľov, aby sa tak dosiahla kolektívna imunita, Robert Fico otvorene hovorí o biznise farmafiriem.

Článok pokračuje na ďalšej strane.