Očkovacia lotéria a jej nevydarená premiéra postavila zo stoličky nejedného Slováka. Do Matoviča sa okrem množstva iných kritikov obula najnovšie aj jeho sestra. Pripomenula, že peniaze, ktoré sa v lotérii rozhadzujú, sú peniazmi nás všetkých. Nie sú to peniaze politickej strany OĽaNO.

Slováci sa hnevajú aj kvôli prípadu pani Zuzany, ktorá prišla o výhru 400-tisíc eur len kvôli technickému oneskoreniu internetového vysielania. Najnovšie sa do lotérie obula aj Matoviča sestra Zuzana.

Očkovacia lotéria mala byť pôvodne o radosti z obrovských výhier, no napokon sa po odvysielaní prvej epizódy našlo hlavne veľa kritikov a odporcov programu na RTVS. Najväčšiu vlnu nevôle vyvolal prípad pani Zuzany, ktorá prišla o výhru 400-tisíc eur len kvôli technickej chybe. Igor Matovič sa napokon za ňou vybral a prisľúbil jej pomoc.

Do lotérie sa obuli aj známe tváre, medzi nimi smerácky exminister, ktorý dokonca použil slová “čistý debil”. Najnovšie sa rozhodla skritizovať lotériu ministra financií aj Matovičova sestra Zuzana.

Článok pokračuje na ďalšej strane.